Bant

Bant

Banter Ondernemings Klub (BOK)

Bant

Banter Ondernemings Klub

De Bok is in 2009 opgericht door de verschillende middenstandsbedrijven uit het dorp Bant in de Noordoostpolder. “Bok” is een afkorting van Banter Ondernemings Klub, waarbij correcte spelling gemakshalve plaats heeft gemaakt voor een handige afkorting.

Wij stellen ons ten doel elkaar als bedijven te ondersteunen in de communicatie naar buiten en het dorp te steunen in het onderhouden en uitbouwen van de leefbaarheid.

Onze vereniging bestaat uit bedrijven van verschillende omvang, van eenmanszaak tot tientallen werknemers. Door met elkaar naar buiten te treden in de polder kunnen we onze gezamenlijke belangen beter behartigen. Zo is er contact met de vereniging dorpsbelang en kan er gemakkelijker inspraak bij de gemeente worden verkregen.

De Bok komt tweemaal per jaar bij elkaar in een vergadering. Er wordt eenmaal per jaar een excursie georganiseerd om de leerzame aspecten bij andere bedrijven op te snuiven.

E-mailadres secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Postadres:

Het Rister 1, 8314 RD Bant

 

 

Bestuur:

Voorzitter: Willem van der Wal

Secretaris: Paul Haarsten

Penningmeester: Han van Wegen