Espel

Espel

De Espeler zakenclub

Espel

Espel

De Espeler zakenclub is in 1985 opgericht met als doel de belangen van de leden te behartigen en te bevorderen op een dusdanige wijze dat Espel economisch tot grotere bloei komt. Momenteel zijn 43 bedrijven lid, zowel agrarische als niet-agrarische bedrijven.

Jaarlijks worden verschillende activiteiten georganiseerd; in januari de jaarvergadering, in mei een bedrijfsbezoek met barbecue of buffet en in september een uitje. Ieder jaar wordt het programma van het uitje door één of twee leden samengesteld.

Verder organiseert de zakenclub tweejaarlijks een kerstmarkt in het dorp. In samenwerking met dorpsbelang is een activiteitenbord bij de ingang van het dorp geplaatst, waarop iedere 14 dagen nieuwe activiteiten aangekondigd worden. Iedere 5 jaar vindt tijdens het dorpsfeest een beurs plaats, die in samenwerking met de feestcommissie wordt voorbereid en vorm gegeven. Samen met de Ondernemingsvereniging Kraggenburg is in 2011 een avond over sociale media georganiseerd. Verder heeft de zakenclub een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van een nieuwe supermarkt in het dorp.

 

 

E-mail adres secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Postadres: Iselle Bastiaanssen, Westerheerweg 21, 8311 PE Espel