Rutten

Rutten

Ondernemers Vereniging Rutten

Rutten

Ondernemers Vereniging Rutten

 De ondernemers die Rutten een warm hart toedragen en zich willen inzetten voor de leefbaarheid in het dorp hebben zich gegroepeerd in Ondernemers Vereniging Rutten. Tijdens onze jaarvergadering bekijken we waar we gezamenlijk actie kunnen ondernemen, bijvoorbeeld richting gemeente of Vereniging Dorpsbelang. Deze acties kunnen betrekking hebben op allerlei thema's, zoals het industrieterrein of nieuwe wetgeving.

 Verder organiseren wij voor het hele dorp de jaarlijkse puzzeltocht op Koninginnedag en de intocht van Sinterklaas. De afzonderlijke ondernemers zetten zich soms ook belangeloos in voor andere dorpse zaken, zoals sponsoring van (sport)verenigingen of hulp bij bepaalde activiteiten. Dit kan zowel in geld als in natura zijn. 

Het jaarlijkse ondernemers-uitje is bedoeld om de onderlinge banden aan te halen. Het is vaak een combinatie van leren en fun. Een bezoek aan een bedrijf of een leuke activiteit gekoppeld aan lekker eten zijn goed voor de contacten tussen de verschillende ondernemers. Indirect is zo'n uitje daardoor ook gunstig voor de leefbaarheid van het dorp en zo is de cirkel weer rond.

 

Voorzitter: D. Schra

Secretaris: M. Visser

Notulist: P. de Jong

Penningmeester: L. Maas